Inge Hermans

Inge Hermans

Eigenaar

Ik ben ruim 20 jaar in diverse internationale productie- en supply chain functies werkzaam. Valyra ben ik gestart omdat ik graag een mooi sieraad in mijn haar wil hebben en dit ook graag met anderen wil delen. Het eerste ontwerp heb ik volledig getekend, uitgewerkt en vastgelegd. Samen met Ulrike hebben we de details van de afwerking gemaakt. Andere ontwerpen staan te trappelen om te worden uitgewerkt. Mijn enthousiasme en ervaring helpt ons Valyra op te bouwen en uit te bouwen samen met het team en met succes een nieuw merk in de markt te zetten.

Ulrike Rood

Ulrike Rood

Goudsmid

Als vijftienjarige ben ik naar Schoonhoven  gegaan om het goudsmids-vak te gaan leren. Na het behalen van mijn meesterteken heb ik tot de dag van vandaag met veel plezier mijn beroep uitgeoefend.

Al die jaren heb ik steeds meer bijgeleerd, zodat ik nu als allround goudsmid mijn expertise in kan zetten.

Mede daardoor heeft Inge mij gevraagd haar technisch te ondersteunen bij het maken van de haarsieraden van Valyra. Ik vind het heerlijk om nieuwe ideeën om te zetten tot een mooi sieraad en het ontwikkelen en afwerken van deze haarsieraden is extra leuk om te doen, tenslotte heb ook ik wat langer haar.

Nicoline Maes

Nicoline Maes

Communicatie specialist

Eind 2013 ontmoette ik Inge Hermans en maakte ik kennis met Valyra. Een haarsieraad, het klonk voor mij zo logisch dat ik  eigenlijk niet begreep waarom het er nog niet was. Zelf in het ‘bezit’ van een dikke bos krulhaar, draag ik ook elke dag een lelijke speld of klem in mijn haar, dus ik herkende de behoefte als geen ander. Met veel plezier begeleid ik daarom Valyra met hun crowdfunding- en online communicatie strategie. Ook het leggen van on- en offline verbindingen is een van mijn taken voor Valyra, ik zie nog veel mooie samenwerkingen ontstaan!

Gabrielle van Aardenne

Gabrielle van Aardenne

Branding

Na het succesvol behalen van mijn diploma grafische vormgeving ben ik mijn weg gaan vervolgen op het Amsterdam Fashion Institute. Hier studeer ik Fashion & Branding en heb ik daarnaast mijn eigen bedrijf genaamd Liefs Gab. Toen Inge eind 2012 enthousiast haar idee van Valyra presenteerde stond ik meteen te springen om de vormgeving van het merk van dit unieke haarsieraad te verzorgen. Nog steeds vertaal ik de luxe merkidentiteit van Valyra tot een consistent geheel, door middel van grafische vormgeving, branding en fotografie. Het is fantastisch om deel uit te mogen maken van zo’n goed idee, wat zich heeft gevormd tot een prachtig product met een ijzersterk concept.