GEZELLIGE HERFST FAIR BIJ SLOT DODDENDAEL OP 3 OKTOBER 2016

Voor de tweede keer zijn we bij de Herfstfair op Slot Doddendael aanwezig geweest. Het evenement was druk bezocht en we hebben veel leuke reacties op de Valyra spelden gekregen.

OP 12 MAART 2016 DOET VALYRA MEE MET DE MODESHOW BOSCH BY ADDY

Groot nieuws: Op 12 Maart 2016 is Valyra betrokken bij de shows van Addy van den Krommenacker bij het Theater aan de Parade in Den Bosch. Deze show is geinspireerd op de schilderijen van Jeroen Bosch. De modellen van Addy van den Krommenacker zullen allen Valyra spelden dragen en we zijn met een Valyra stand aanwezig in de zaal waar het publiek komt na afloop van de show. We gaan ons natuurlijk van onze beste kant laten zien en hopenlijk veel klanten blij maken met Valyra.

We hebben nog wel veel werk te verzetten want normaal worden onze spelden individueel gemaakt en besteld. Nu gaan we dus in eens een groter aantal afwerken.

We hebben onze hulptroepen ingeschakeld om alles in goede banen te leiden op 12 Maart, inclusief onze eigen fotograaf.

Je kunt kaarten bestellen voor de show via www.theateraandeparade.nl

SLOT DODDENDAEL: GESLAAGDE LADIES FAIR

Op Zondag 5 Oktober hebben we een heel goed bezochte dag bij Slot Doddendael in Ewijk gehad. Er ging heel veel interesse uit naar onze nieuwe maten en afwerkingen. Onderaan de pagina staat een aantal foto’s om de sfeer te proeven.

De volgende Valyra Time gaan we houden op Maandag 17 November in plaats van 3 November. Als je interesse hebt erbij te zijn, meld je dan aan via de contact pagina

NIEUWE COMPONENTEN ZIJN BINNEN!

We hebben de componenten van onze eerste kleine productieserie binnen. De extra maat die we hebben toegevoegd is erg mooi in verhouding en zal zeker bevallen. Ik vermoed dat we nog wel meer maten gaan toevoegen, maar de basis is er. We hebben nu 2 maten op voorraad die naar klant wens kunnen worden afgewerkt. Glanzend, mat of een van de mooie kleurafwerkingen. En natuurlijk kun je een inleg kiezen van goud en edelstenen. Wie durft?!

De volgende Valyra Time is op 8 September in Ede bij Restaurant de Planken Wambuis. Inloop vanaf 18.30. Als je hierbij wilt zijn en onze nieuwe versies wil zien, laat het me nog even weten via het contact formulier.

SUCCESVOLLE SHOW ‘BOSCH BY ADDY’

Valyra meets ‘Bosch by Addy’ was een succes. Zie hier een kort filmpje van de show en de voorbereidingen. We plaatsen binnenkort nog een langere video met meer catwalk beelden. De spelden die we gemaakt hebben voor de show zijn binnenkort te bestellen via de site.

VALYRA MEETS NINKE

Op vrijdag 30 Oktober hebben we weer een Valyra Time gehouden, dit maal bij Outfit by NINKE. De klanten van het eerste uur kregen hun Valyra haarsieraden uitgereikt. Mooi om te zien hoe enthousiast iedereen nog steeds is over het concept, vooral nu de afgewerkte sieraden te bewonderen zijn. Het grote verschil in stijl tussen de ene en andere bestelling maakt het juist zo bijzonder. Echt een uniek sieraad voor in je haar.

Geniet van de korte sfeerimpressie.

DE EERSTE VALYRA TIME WAS EEN GESLAAGDE MIDDAG

Op vrijdag 23 mei is de eerste Valyra Time gehouden op Slot Doddendael in Ewijk. De prachtige locatie en het weer droeg bij aan een geslaagde middag. Veel goede suggesties zijn gedaan en er is voldoende verkocht om de eerste productieserie te bestellen! Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. De opzet van de middag was om met een geselecteerde groep mensen Valyra voor te stellen en te horen hoe we Valyra in de komende tijd kunnen uitbouwen naar een kwaliteitsmerk voor haarsieraden. Daarnaast is er ook uitgebreid de gelegenheid geweest om te netwerken en de nieuwe contacten die gelegd zijn, zijn weer de basis voor andere samenwerkingsverbanden. Al met al zeer inspirerend.

De volgende Valyra Time zal in de avonduren gepland worden, zodat het makkelijker is voor de deelnemers om erbij te zijn. Op maandagavond 8 September is de volgende Valyra Time bij Restaurant de Planken Wambuis in Ede, vanaf 18.30. Voor een uitnodiging, laat je gegevens achter via de contact pagina.