VALYRA ADORE

Valyra Adore is van titanium gemaakt en heeft een inleg van edelmetaal. Er zijn veel keuze mogelijkheden, je kunt de speld zo mooi aankleden als je zelf wilt. De speld die op de site staat afgebeeld is ingelegd met rose-goud en 3 diamanten. Deze uitvoering kost € 955,– incl BTW. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de goud-en diamant prijzen van het moment van bestellen. Stel je een uitvoering samen met zilver in plaats van goud en saffieren in plaats van diamanten, dan zal de prijs ongeveer € 425,– incl BTW bedragen. Er zijn 17 posities voorzien voor het zetten van edelstenen, waardoor je een mooi patroon kunt creëren . Door een gekleurd titanium te kiezen met bijpassend gekleurde saffieren, is het mogelijk je speld bij je kleding of andere sieraden te laten aansluiten.

VALYRA PURE

Valyra Pure is vlak aan de bovenzijde en kan heel strak worden afgewerkt met alleen een polijst bewerking voor een glanzende afwerking of een satijn polijst voor een matte afwerking. Het titanium kan in allerlei kleuren worden geleverd en door een gravure te maken in een contrasterende of juist complementaire kleur is deze speld ook weer zeer persoonlijk te maken, passend bij andere sieraden of kleding. Een Valyra Pure (alle kleuren) is verkrijgbaar vanaf €330,–, extra bewerkingen op aanvraag.

VALYRA TOP

Valyra Top kan besteld worden als je al een Valyra Adore of Pure hebt. De bovenzijde van de klem kan op eenvoudige wijze worden uitgewisseld, waardoor er gevarieerd kan worden in de stijl of kleur die je draagt. Voor Valyra Top heb je ook weer alle keuzemogelijkheden qua afwerking. De prijs van Valyra Top begint vanaf €215,– incl. BTW.